Antena Căutare

PSD ar putea amana a doua motiune de cenzura. Nastase: Nu are rost!

Conducerea social-democrata s-a reunit in sedinta BPN, in lipsa liderului Victor Ponta pentru a lua in discutie oprtunitatea unei noi motiuni de cenzura. Cu Ponta plecat la News York la o manifestare a Internationalei Socialiste, presedintele de sedinta, Adrian Nastase a apreciat luni, ca o noua motiune in ultimele 10 zile ale actualei sesiuni parlamentare "pare a nu avea rost".

Atat el, cat si presedintele Senatului, Mircea Geoana s-au pronuntat pentru amanarea acestui demers in toamna. Pana atunci, social-democratii vor sa contruiasca o solutie alternativa la actuala guvernare daca motiunea de cenzura va trece in toamana.

"Data fiind agenda politica din aceasta perioada acum in ultimele 10 zile ale sesiunii ar parea fara rost sa venim cu o astfel de motiune. O motiune de cenzura acum, in opinia mea - dar, sigur, decizia va fi luata de BPN -, nu ar face decat sa solidarizeze echipa guvernamentala si echipa parlamentara a PDL. Cred ca ar fi mult mai bine pentru toamna. Avem timp sa construim si o varianta alternativa daca motiunea va trece", a declarat presedintele Consiliului National al PSD.

Fostul lider social-democrat, Mircea Geoana este de aceeasi parere.

"Cred ca trebui sa invatam si noi din ultima motiune de cenzura si cred ca data viitoare, probabil in toamna, va trebui sa ne gandim la o motiune care se cuprinda si acele elemente neincluse, in primul rand o solutie alternativa. Este clar ca timpul politic al guvernarii Boc-Basescu a trecut. Sunt absolut convins ca in aceasta toamna majoritatea politica actuala se va prabusi", a afirmat Geoana.

Adrian Nastase: “Basescu i-a pacalit iar pe parlamentarii PDL, in partid apar tensiuni tot mai mari”... Antonescu: O noua motiune de cenzura, in toamna. PSD e dator PNL in materie de deschidere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x