Antena Căutare

PSD Buzău a trimis deja conducerii centrale a partidului o listă de candidaţi pentru alegerile locale. Primarul Buzăului, Constantin Toma, susţinut pentru un nou mandat

PSD Buzău a trimis conducerii centrale a partidului o listă parţială de candidaţi la funcţiile de primari din judeţ, pe această listă fiind inclus şi actualul edil al Buzăului, Constantin Toma, care ar urma să fie susţinut de partid pentru un al doilea mandat.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Buzău, social democratul Romeo Lungu, a anunţat că PSD a trimis la Bucureşti o listă cu candidaţii la funcţiile de primari din judeţ, precizând că pe această listă s-ar afla şi actualul primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Constantin Toma. Acesta ar urma să fie susţinut de PSD pentru câştigarea celui de-al doilea mandat. În majoritatea primăriilor, social-democraţii îi vor trimite în cursa electorală pe actualii primari.

În cinci localităţi din Buzău PSD ar urma să meargă la alegeri nu cu actualii primari, ci cu viceprimarii sau cu alţi membri activi, iar numărul comunelor care ar putea avea primari femei creşte de la una, cât sunt în prezent, la trei.

Totuşi, lista nu este definitivată si şi sunt comune unde candidatul nu este încă stabilit, a anunţat social-democratul.

Deşi listele trimise deja la Bucureşti nu includ şi candidatura pentru Consiliul Judeţean, social democraţii au anunţat că îl vor susţine pe actualul preşedinte, Petre Emanoil Neagu.

Organizaţiile PSD au avut ca termen data de 15 februarie pentru a transmite conducerii centrale a partidului listele de candidaţi pentru primării la alegerile locale.

Sursa : news.ro

Marcel Ciolacu, în vizită oficială la Bruxelles; liderul PSD se întâlneşte cu preşedintele socialiştilor europeni, cu Fr... Primarul municipiului Galaţi şi şeful CJ, susţinuţi de PSD pentru a obţine din nou mandate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x