Antena Căutare

PSD cere demisia Codrutei Kovesi, in urma plecarii din tara a lui Mihail Boldea

PSD cere demisia procurorului general al Romaniei. Social-democratii sustin ca institutia condusa de Laura Codruta Kovesi a facut posibila fuga deputatului Mihail Boldea.

"PSD solicita demisia doamnei procuror general Laura Codruta Kovesi. De ce? In institutiile manageriate de domnia sa a fost posibila o asemenea situatie", a spus, joi, intr-o conferinta de presa, senatorul PSD George Severin, citat de Mediafax.

De asemenea, PSD solicita tuturor institutiilor implicate in aceasta situatie (Parchetul ICCJ, DIICOT, Parchetul Tribunalului Galati) sa traga concluziile si sa ajunga la consecintele necesare.

Severin a oferit drept exemplu faptul ca ministrul de Interne belgian a demisionat dupa ce un detinut a disparut doua minute la toaleta.

Potrivit senatorului PSD, "fie in mod constient" nu s-a dat interdictia de a parasi tara si Mihail Boldea "a fost lasat in mod deliberat sa plece", fie este vorba despre "o grava incompetenta si incoerenta" a organelor statului.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Vosganian: "USL lucreaza la motiunea de cenzura privind UMF Targu Mures"... Sever Voinescu spune ca Opozitia e de vina pentru fuga lui Boldea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x