PSD: Demisia lui Cseke arata ca Ministerul Sanatatii este o institutie „de mana a doua”

Demisia lui Cseke Attila arata ca Ministerul Sanatatii este un minister de mana a doua, considera PSD. Sanatatea romanilor, mai spun social-democratii, nu reprezinta altceva "decat un spatiu de manevra pentru interesele financiare ale oligarhiei portocalii".

"Din pacate, semnalul dat prin demisie de ministrul Sanatatii nu isi va gasi un ecou in randul celor care ar putea sa influenteze in bine functionarea sistemului de sanatate. Se petrec lucruri incredibile in Romania: legea Sanatatii se elaboreaza la Cotroceni, ministrul Sanatatii este eliminat din deciziile referitoare la bugetarea sanatatii! Nimeni nu raspunde, putini se indigneaza, cu toate ca evidentele unui sistem care nu raspunde nici macar nevoilor elementare de sanatate ale cetatenilor sunt nenumarate"


Departamentul de Sanatate al PSD precizeaza ca a prezentat public, in cursul zilei de joi, problemele cu care se confrunta in acesta perioada sistemul sanitar si a propus solutii pentru intrarea in normalitate.

"La scurt timp, demisia ministrului Sanatatii a confirmat ca fara o strategie coerenta si fara respect pentru profesionistii din administratia sanitara si personalul medical nu se poate face nimic in afara condamnarii marii majoritati a cetatenilor la imposibilitatea de a beneficia de servicii de sanatate", se mai arata in comunicatul PSD, citat de Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si-a prezentat joi demisia fiind nemultumit de banii primiti de MS la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ultimele știri