Antena Căutare

PSD incearca un tertip prin care bugetarii sa-si primeasca salariile intregi

PSD incearca un tertip prin care bugetarii sa isi primeasca salariile intregi, luna viitoare. Adica la nivelul din vara, inainte sa se aplice taierea de 25%. Mai exact, legea care a permis taierile expira la sfarsitul anului. Salariile ar ramane mici, doar daca legea salarizarii nu ar fi adoptata pana atunci. Deci, cu cat se amana mai mult intrarea in vigoare a legii, cu atat cresc sansele ca oamenii sa primeasca salariile intregi.

Liderul grupului PSD din Senat a trimis, joi, un SMS prin care anunta ca social-democratii nu vor veni la sedinta de vineri a plenului reunit.

"Maine, 17 dec., ora 10, Grupul nostru nu va participa la plenul reunit", se arata in mesajul liderului PSD.

"Asta este intentia noastra. Sa amanam cat mai mult dezbaterea si salariile sa ramana asa cum au fost. De la 31 decembrie, legea nu mai opereaza. Daca nu o sa-si poata angaja raspunderea, atunci ramane valabila legea si vom vedea ce se intampla in viitor", a declarat Ilie Sarbu, liderul grupul PSD din Senat.

"Sigur, Guvernul - ati vazut - nu tine cont de ceea ce facem noi. Ei stabilesc data dezbaterii motiunii, chiar daca motiunea nu-i depusa, vin in plen chiar daca n-au majoritate sau, ma rog, n-au forum de sedinta, tot trec la vot", a mai spus Sarbu.

Ioan Oltean: Daca nu as fi casatorit, m-as insura bucuros cu Roberta Anastase... Monica Iacob Ridzi si-a facut blog: "Inca mai cred in buna credinta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x