Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

PSD: PNL continuă manipularea, spunând că majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani este ”opţională”! Dragi români, nici astăzi nu vă opreşte nimeni să lucraţi după vârsta de pensionare

PSD a transmis, luni, că ”PNL continuă manipularea”, în legătură cu posibilitatea de a lucra până la vârsta de 70 de ani, şi a transmis mesajul: ”Păi, dragi români, nici astăzi nu vă opreşte nimeni să lucraţi după vârsta de pensionare”. ”În varianta PNL, VEŢI FI OBLIGAŢI să «optaţi»: ori staţi acasă şi vă luaţi pensia ori, dacă mergeţi la lucru, vă luaţi doar salariul”, susţine PSD

”PNL continuă manipularea, spunând că majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani este «opţională»! Păi, dragi români, nici astăzi nu vă opreşte nimeni să lucraţi după vârsta de pensionare! Dar acum, dacă veţi lucra după 65 sau 63 de ani, veţi lua atât pensia la care aveţi dreptul, cât şi salariul pentru care munciţi. Amândouă!”, a transmis, luni, PSD.

Social democraţii susţin că, în varianta PNL, ”VEŢI FI OBLIGAŢI să «optaţi»: ori staţi acasă şi vă luaţi pensia ori, dacă mergeţi la lucru, vă luaţi doar salariul”.

”Prin urmare, varianta PNL nu este o opţiune, ci o CONSTRÂNGERE. Să renunţaţi fie la pensie, fie la salariu! Atât pentru bugetari, cât şi pentru cei din privat!”, a mai transmis PSD.

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că în acest moment România nu este pregătită pentru pensionarea obligatorie la 70 de ani, însă se impune o discuţie în spaţiul public pe această temă.

Sursa : news.ro

Recomandari