Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

PSD se pregateste de alegeri: Liviu Dragnea, sef de campanie. Adrian Nastase, coordonator la Giurgiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca in cadrul Comitetului Executiv (CEX) au fost aprobate numirea a trei secretari executivi noi si a unor coordonatori la filialele cu probleme - Neamt, Giurgiu si Bucuresti.

Ponta a spus ca ca Adrian Nastase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu. De asemenea, CEX a aprobat formal decizii mai vechi ale BPN, privind numirea unor coordonatori la PSD Neamt si PSD Bucuresti.

Filialele bucurestene vor fi, de asemenea, coordonate de cate un vicepresedinte: Titus Corlatean, Rodica Nassar, Liviu Negoita, Corina Cretu, Marian Vanghelie si Ecaterina Andronescu.

Presedintele PSD a mentionat ca in CEX a fost aprobat si sistemul de organizare in logica electorala propus de Liviu Dragnea, prin care se urmareste cresterea gradului de implicare a membrilor in activismul politic.

CEX l-a numit pe Dragnea sef de campanie electorala generala.

De asemenea, din aceleasi motive, au fost operate cateva schimbari in structura secretariatului executiv, fiind numiti si trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu si Ionut Vulpescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Recomandari