PSD se pregateste de alegeri: Liviu Dragnea, sef de campanie. Adrian Nastase, coordonator la Giurgiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca in cadrul Comitetului Executiv (CEX) au fost aprobate numirea a trei secretari executivi noi si a unor coordonatori la filialele cu probleme - Neamt, Giurgiu si Bucuresti.

Ponta a spus ca ca Adrian Nastase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu. De asemenea, CEX a aprobat formal decizii mai vechi ale BPN, privind numirea unor coordonatori la PSD Neamt si PSD Bucuresti.

Filialele bucurestene vor fi, de asemenea, coordonate de cate un vicepresedinte: Titus Corlatean, Rodica Nassar, Liviu Negoita, Corina Cretu, Marian Vanghelie si Ecaterina Andronescu.

Presedintele PSD a mentionat ca in CEX a fost aprobat si sistemul de organizare in logica electorala propus de Liviu Dragnea, prin care se urmareste cresterea gradului de implicare a membrilor in activismul politic.

CEX l-a numit pe Dragnea sef de campanie electorala generala.

De asemenea, din aceleasi motive, au fost operate cateva schimbari in structura secretariatului executiv, fiind numiti si trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu si Ionut Vulpescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri