Antena Căutare

PSD se pregateste de alegeri: Liviu Dragnea, sef de campanie. Adrian Nastase, coordonator la Giurgiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca in cadrul Comitetului Executiv (CEX) au fost aprobate numirea a trei secretari executivi noi si a unor coordonatori la filialele cu probleme - Neamt, Giurgiu si Bucuresti.

Ponta a spus ca ca Adrian Nastase a fost numit coordonator la PSD Giurgiu. De asemenea, CEX a aprobat formal decizii mai vechi ale BPN, privind numirea unor coordonatori la PSD Neamt si PSD Bucuresti.

Filialele bucurestene vor fi, de asemenea, coordonate de cate un vicepresedinte: Titus Corlatean, Rodica Nassar, Liviu Negoita, Corina Cretu, Marian Vanghelie si Ecaterina Andronescu.

Presedintele PSD a mentionat ca in CEX a fost aprobat si sistemul de organizare in logica electorala propus de Liviu Dragnea, prin care se urmareste cresterea gradului de implicare a membrilor in activismul politic.

CEX l-a numit pe Dragnea sef de campanie electorala generala.

De asemenea, din aceleasi motive, au fost operate cateva schimbari in structura secretariatului executiv, fiind numiti si trei secretari executivi: Ana Birchall, Eugen Bejinariu si Ionut Vulpescu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Mircea Geoana, atac la presedintele de onoare al PSD. Iliescu: "E rusinos"... Laszlo Borbely vrea mai multe scoli cu denumiri maghiare la Targu Mures...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x