Antena Căutare

PSD va organiza conferinţele judeţene între 9 ianuarie şi 9 februarie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, aanunţat, luni, că PSD va organiza conferinţele judeţene între 9 ianuarie şi 9 februarie, iar prima organizaţie în care vor avea loc alegeri este cea de la Buzău, unde mandatul său a expirat.

“Deciziile de organizare ale congresului, calendarul de conferinţe extraordinare sau ordinare, în funcţie de cum hotărăsc preşedinţii de organizaţie, dar au termen cel târziu data de 9 februarie să se încadreze cu aceste conferinţe. Pornesc după 9 ianuarie, o să începem cu judeţul Buzău, judeţul unde mandatul meu a expirat. Şi toată săptămâna, acel sfârşit de săptămână, o să fie şi conferinţa de la de la Olt. Am votat formula de delegaţi, acceptată de către toată lumea, cea mai democratică, în funcţie de rezultate, de mărimea judeţului, de primari, de preşedinţi de consilii judeţene”, a declarat Ciolacu, luni, la finalul Comitetului Executiv.

Ciolacu a precizat că sunt peste 20 de organizaţii unde interimatele preşedinţilor au expirat.

El a mai spus că preşedinţii de organizaţie trebuie să vină până la 1 februarie cu propunerile de primari.

“Am hotărât ca după 10 ianuarie să avem un Comitet Executiv lărgit, atât cu preşedinţii de consilii judeţene, cât şi cu primarii de mari municipii. Categoric nu vom ieşi din acest calendar. Mai mult, toţi preşedinţii de organizaţii vor veni cu propunerile de primari atât primari de comune, oraşe, municipii şi preşedinţi de consilii judeţene până la sfârşitul acestei luni, până la 1 februarie”, a mai afirmat Ciolacu.

Congresul PSD pentru alegerea conducerii va avea loc până la 29 februarie.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Am anulat decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă... Ponta: Dacă nu mai dezbatem bugetul în Parlament, nu ştiu de ce mai ţinem Parlamentul/ Sper ca CCR să decidă pentru viit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x