Antena Căutare

PSD: Victor Costache, cel mai nociv ministru al Sănătăţii, este acum la audieri în Parlament în loc să fie la audieri la DNA împreună cu "prietenii" săi

Reprezentanţii PSD afirmă că Victor Costache este "cel mai nociv" ministru al Sănătăţii şi că acesta este audiat în Parlament "în loc să fie la audieri la DNA împreună cu «prietenii» săi".

"Victor Costache, cel mai #nociv ministru al Sănătăţii, este acum la #audieri în Parlament în loc să fie la audieri la DNA împreună cu «prietenii» săi", arată reprezentanţii PSD, într-o postare pe Facebook.

Aceştia au făcut referire şi într-o postare anterioară la "privatizarea" sănătăţii.

"Mai întâi au spus că nu au bani de #alocaţii şi au prorogat aplicarea legii. Apoi au spus că nici de #pensii, dar vor vedea mai clar după anticipate. Apoi au #privatizat sănătatea şi, la câteva zile, i-au anunţat cinic pe români că «la om e la fel ca la maşini» şi că vor trebui să #plătească un «casco» dacă vor să trăiască. Acum îi concediază şi pe agricultorii români şi elimină produsele #româneşti, făcându-le loc celor din import! Pentru cine guvernaţi totuşi, domnule Orban?", au scris reprezentanţii PSD.

Victor Costache este audiat, miercuri, de comisiile de sănătate din Parlament.

Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul Sănătăţii, precum şi a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate a fost publicată în urmă cu o săptămână în Monitorul Oficial.

PSD afirma, săptămâna trecută, că adevărata miză a privatizării sănătăţii sunt cei 2 miliarde de euro pentru ”prietenii” ministrului Costache, aceasta fiind motivul pentru care OUG privind reforma în sănătate a fost adoptată ”noaptea, pe repede înainte, fără nicio dezbatere şi fără a avea toate avizele legale”.

”2 MILIARDE DE EURO! Aceasta este adevărata miză a privatizării sănătăţii! 2 miliarde de euro pentru ”prietenii” ministrului Costache! De aceea au făcut-o noaptea, pe repede înainte, fără nicio dezbatere şi fără a avea toate avizele legale. Austeritate pentru români, profituri maxime pentru prieteni!”, a scris PSD atunci pe pagina de Facebook.

Sursa : news.ro

Turcan: PNL îşi doreşte în momentul de faţă alegeri anticipate. În rest, sunt chiţăieli pe la uşă... Chirica, tot mai aproape de o candidatură din partea PNL la Primăria Iaşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x