Antena Căutare

Radu Berceanu: "Nu mai candidez la urmatoarele alegeri parlamentare"

Senatorul Radu Bercea nu a anuntat, la Craiova, ca nu-si va mai depunde candidatura pentru urmatoarele alegeri parlamentare. Liderul PDL Dolj a mai spus ca “va renunta si la functia de presedinte al PDL Dolj, pana la sfarsitul anului", anunta Mediafax.

"Vreau sa va spun ca nu mai candidez la urmatoarele alegeri parlamentare, pentru ca este suficient. Eu la sfarsitul acestui an si al acestui mandat de parlamentar implinesc 23 de ani de cand sunt parlamentar si cred ca este suficient. Trebuie sa vina tineret si in Parlament si cred ca este bine sa nu stai prin Parlament pana cand nu mai stii bine ce se intampla pe acolo. Eu l-am vazut pe Alexandru Barladeanu, demult, demult, pe Oliviu Gherman mai incoace, mai vad si pe altii pe care de data asta nu vreau sa ii mai numesc ca atare, dar daca va uitati in lista Senatului o sa ii vedeti pe cei care au niste varste memorabile si care vad ca mai vor inca un mandat", a declarat, intr-o conferinta de presa, senatorul Radu Berceanu.

El a spus ca intentioneaza "sa iasa din politica la varf", precizand insa ca niciodata nu va pleca din PDL la alt partid.

Intrebat de jurnalisti, cand se va retrage, Berceanu a spus: "Veti afla cu totii".

"Renunt nu doar la activitatea parlamentara, ci si la functia de presedinte al PDL Dolj pana la sfarsitul anului", a mai spus presedintele PDL Dolj.

foto: Intact Images

Liderii PDL se reunesc pentru a discuta despre alegeri... Oprescu despre indemnul lui Basescu catre Prigoana: Eu am mai vazut din astia care si-au incordat muschii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x