Antena Căutare

Radu Berceanu: O noua formula guvernamentala e riscanta. Majoritatea este la limita

Radu Berceanu, actualmente senator PDL, a declarat ca este convins ca toti parlamentarii PDL vor vota in favoarea unei noi formule guvernamentale daca Emil Boc ar demisiona din functia de premier sau in cazul in care Puterea ar decide schimbarea acestuia.

Totusi, a comentat, Berceanu, a doua varianta este riscanta, in conditiile in care majoritatea parlamentara care sustine Guvernul este una "la limita".

"Este foarte riscant sa se vina cu o noua formula guvernamentala. Pentru motiuni de cenzura Opozitia trebuie sa aiba 236 de voturi, de bile adevarate, nu de hartie. Pentru trecerea unui nou prim-ministru si a unui nou Guvern trebuie sa avem noi 236 de voturi. Lucru asta nu e foarte usor de realizat. Noi avem o majoritate, insa, este vorba de o majoritate la limita", de spus Berceanu.

Radu Berceanu a explicat ca, in contextul in care ar fi obligat sa voteze componenta unui nou Guvern, ar urma linia impusa de partid.

"Eu sunt parlamentar PDL si voi ramane parlamentar PDL indiferent ce se intampla. Voi face acele lucruri pe care conducerea PDL le va decide ca trebuie facute. Activitatea politica este una de echipa, nu e un sport individual. E un fel de rugby, nu e ca aruncarea sulitei. Unii mai au si astfel de pareri, dar eu nu le impartasesc. Chiar daca unii sau altii sunt in conducere echipa trebuie sa functioneze. Eu voi merge pe deciziile echipei", a mai spus senatorul PDL.

De asemenea, fostul ministru al Transporturilor a sustinut ca, in opinia sa, nu ar fi oportuna o formula guvernamentala cu un premier tehnocrat.

Sursa: Antena3

Propunerea legislativa care interzicea accesul minorilor in baruri dupa ora 21.00, respinsa... Crin Antonescu solicita demiterea lui Teodor Baconschi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x