Radu Cristescu, demis din functia de consilier al ministrului Economiei

Radu Cristescu a fost demis de Lucian Bode din functia de consilier al ministrului Economiei, a anuntat anuntat MECMA, conform Mediafax. Motivele destituirii din functie nu au fost precizate.

In Guvernul Boc, Radu Cristescu a fost presedinte al Agentiei Domeniului Statului.


"Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, dl Lucian Nicolae Bode, l-a demis astazi, 20 februarie 2012, pe domnul Radu Cristescu, din functia de consilier al ministrului", se arata intr-un comunicat al MECMA, citat de Mediafax.

Radu Cristescu si alti membri din conducerea Agentiei Domeniilor Statului au fost acuzati ca ar fi adus institutiei un prejudiciu de zeci de milioane de euro. ADS ar fi scazut nejustificat, aproape la jumatate, redeventa pentru terenurile concesionate catre firma Grivco in judetul Giurgiu, detinuta de Dan Voiculescu si ar fi protejat interesele omului de afaceri Stefan Poenaru, in detrimentul holdingului A&S International 2000, intr-un conflict pentru unele terenuri concesionate in Insula Ialomitei.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri