Antena Căutare

Radu Mazare, la mitingul USL din Constanta: "Imi place sa ma distrez, dar imi fac treaba". Mii de oameni au participat

Aproape zece mii de oameni s-au adunat, aseara, in Constanta, la un miting anti-Basescu, organizat de USL. N-a fost insa un miting obisnuit. Radu Mazare s-a asigurat de asta. Dupa ce liderii USL le-au vorbit oamenilor, pe scena a urcat Taraful de la Clejani, spre bucuria oamenilor, care s-au prins in hora. 

Discursul primarului Radu Mazare a fost pe placul celor aproape zece mii de simpatizanti USL, care n-au ezitat sa se prinda in hora. Desi s-au bucurat din plin de spectacol, oamenii nu au uitat pentru ce s-au adunat in Piata Far din Constanta.

La Piatra Neamt, in schimb, s-au adunat sustinatorii lui Traian Basescu. N-au fost decat cateva sute. Astazi, insa in Cluj-Napoca, sunt asteptati mult mai multi la un miting la care va participa si presedintele suspendat.

Traian Basescu le-a transmis si aseara un mesaj sustinatorilor sai. I-a indemnat sa se prezinte la urne pe 29 iulie, ca sa nu castige referendumul la masa verde. "Imi doresc mult ca romanii, indiferent ce optiune au pe data de 29. sa vina la vot pentru a valida referendumul. Nu vreau sa raman presedinte la masa verde, prin nevalidarea referendumului. Fac un apel la romani sa participe la vot pe 29 indiferent care le este optiunea", a spus presedintele suspendat.

Dupa ce i-a indemnat pe romani sa mearga la vot, si-a indreptat atentia catre adversarii politici. "In stanga biroului sunt trei telefoane mari. Este unul negru cu 12 butoane. Trebuie sa apese cel de-al treilea buton si ii va ridica receptorul un om care stie sa-i spuna exact cine a facut rau Romaniei. Si ma tem ca primele doua nume vor fi Crin Antonescu si Victor Ponta", a mai declarat Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu este cinstit sa reduci cu peste 50% numarul sectiilor de votare din strainatate ... USL ii cere lui Basescu sa isi dea demisia de onoare, daca populatia va vota pentru suspendare la referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x