Antena Căutare

Radu Mazăre, primele declarații după ce i-a fost admisă extrădarea! „Am obosit”

Radu Mazăre a făcut primele declarații după ce i-a fost admisă extrădarea. Fostul primar al Constanței a spus că nu va mai lupta în Madagascar.

Radu Mazăre a făcut primele declarații după ce i-a fost admisă extrădarea. Fostul primar al Constanței a spus că nu va mai lupta în Madagascar.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor”, este declarația lui Radu Mazăre, citită de Alessandra Stoicescu, în cadrul emisiunii „Ediție Specială”, de la Antena 3.

Radu Mazăre a fost mutat în închisoare din arestul preventiv și ar putea ajunge în România la sfârșitul săptămânii.

Fostul primar al Constanței s-ar afla în celulă cu 42 de persoane, în condiții grele. Majoritatea deținuților având probleme grave de sănătate și de subnutriție, comentează sursa citată.

Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă în Madagascar, a anunțat marți seară ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall. Acest lucru înseamnă că autoritățile pot pleca în Madagascar pentru a-l aduce în România pe fostul primar al Constanței. Polițiștii care îl vor aduce aduce pe fostul primar al Constanței în țară vor începe formalitățiile miercuri dimineață.

Radu Mazăre a fost reținut, pe 8 mai, în Madagascar. Fostul primar al Constanței a fost arestat de autorități pentru șase zile. Radu Mazăre plecase din țară pe 30 decembrie 2017, moment în care se afla sub control judiciar, dar instanța îi ridicase interdicția de a părăsi România.

Ultimă oră! Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă în Madagascar... Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar! Anunțul Poliției Române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x