Antena Căutare

Raluca Turcan: Instituţiile publice sunt într-un fel de audit. În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară. Cei care muncesc corect, eficient, profesionist nu au niciun motiv de îngrijorare

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că, în acest moment, instituţiile publice se află "într-un fel de audit" şi că este posibil ca în urma acestuia unele persoane să fie nevoite să îşi găsească un alt loc de muncă. "În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară, ci obiectivul este ca bunăstarea să fie acompaniată de funcţionarea corectă şi eficientă a instituţiilor publice. Dacă în urma acestui audit vor fi identificate persoane care pot fi folosite în alte sectoare, atunci cel mai probabil îşi vor găsi alt loc de muncă", a spus Turcan, adăugând că perspanele "care muncesc corect, eficient, profesionist nu au niciun motiv de îngrijorare".

Întrebată, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se confirmă că 150.000 de bugetari din România vor rămâne fără loc de muncă, Raluca Turcan a declarat că obiectivul PNL nu este să dea oameni afară.

"Toate aceste evaluări cred că se fac la Ministerul Muncii. În momentul de faţă, pot să vă spun că instituţiile publice sunt într-un fel de audit. În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară, ci obiectivul este ca bunăstarea să fie acompaniată de funcţionarea corectă şi eficientă a instituţiilor publice. Dacă în urma acestui audit vor fi identificate persoane care pot fi folosite în alte sectoare, atunci cel mai probabil îşi vor găsi alt loc de muncă. Însă nu vreau să vehiculez nişte cifre care să alarmeze oamenii. Până în urmă, în instituţiile publice cei care muncesc corect, eficient, profesionist, nu au niciun motiv de îngrijorare”, a declarat Turcan.

Sursa : news.ro

Raluca Turcan: În momentul de faţă nu cred că poate fi pusă problema pensionării obligatorii la 70 de ani... Orban, întrebat dacă amendamentul din Legea bugetului avantajează Pro România: Nu am făcut astfel de calcule, important ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x