Antena Căutare

Razvan Ungureanu: "Sunt pus in dificultate"

Razvan Mihai Ungureanu a vorbit cu presa pe holurile Palatului Victoria. "Sunt pus in dificultate", a spus cel desemnat prim ministru in locul lui Emil Boc.

Razvan Mihai Ungureanu nu a putut ocoli presa pe holurile Palatului Victoria. Noul premier desemnat s-a aratat insa zgarcit cu orice fel de declaratii, in urma discutiilor avute cu reprezentantii coalitiei. "Toate discutiile au fost bune".

"Ati fost pus in dificultate?", a fost intrebat Razvan Mihai Ungureanu, premierul desemnat raspunzand in mod uluitor. "Da, sunt pus in dificultate, de dumneavoastra, reprezentantii presei", a spus premierul desemnat.

Miercuri dimineata, Razvan Mihai Ungureanu urmeaza sa anunte ministrii guvernului care vor fi investiti joi dupa-amiaza.

Marko Bello a anuntat presa in prealabil faptul ca UDMR isi doreste patru posturi ministeriale, dar ca partidul este dispus eventual sa si renunte la guvernare. "UDMR trebuie sa decida care va fi pozitia partidului in viitorul Guvernului", anunta Marko Bella cu cateva ore mai devreme.

Razvan Ungureanu a refuzat insa orice detaliu despre ceea ce a discutat cu reprezentantii UDMR. Nu s-a anuntat nici daca Marko Bella va face schimb de post cu Kelemen Hunor.

Foto: Intactimages.ro

Lazaroiu: Si ce daca Ungureanu a fost seful SIE? Nici George Bush senior n-a venit de la manastire!... LISTA noului Guvern Ungureanu: Udrea si ministrii PDL vechi nu se vor regasi in noul cabinet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x