Antena Căutare

Reactii dupa ce presedintele a spus ca si-ar putea da demisia: "Basescu vrea sa se bage in seama"

Reactii impartite dupa anuntul presedintelui care a comunicat vineri seara, prin intermediul unui comunicat de presa ca este dispus sa-si dea demisia in schimbul revizuirii Constitutiei.

Olguta Vasilescu: "Basescu vrea sa se bage in seama. Eu sper ca liderii USL sa nu aminteasca de aceasta scrisoare in congresul USL. [...] Noi nu avem nevoie sa-si de-a demisia, o sa-l suspendam noi si o sa-l trimitem la popor acolo unde ii place. [...] Ne-au mintit cu fondurile catre primarii PDL pentru ca sunt nesimtiti", a declarat candidata USL Craiova.

Traian Igas:"Faptul ca presedintele isi pune mandatul la bataie pentru a avea o Constitutie moderna arata ca intelege foarte bine ce inseamna modernizarea statului roman. Sunt convins ca nu a aruncat o vorba in vant, pentru ca cuvantul dat si l-a respectat cu strictete de fiecare data", a spus fostul ministru de Interne.

Foto: Intact Images

Primarii PDL au primit mai multi bani decat cei din USL din partea Guvernului: Vezi cifrele!... Basescu: Demisionez "in timp util" daca parlamentarii sunt de acord cu modificarea Constitutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x