Căutare Live

Referendum pe tema regionalizarii, in Botosani

Consiliul Judetean Botosani a adoptat, miercuri, o hotarare prin care, in data de 31 iulie, populatia cu drept de vot este chemata la un referendum pe tema reorganizarii administrativ teritoriale a tarii.

Actul normativ prevede ca electoratul sa raspunda cu "Da" sau "Nu" la intrebarea "Sunteti de acord cu desfiintarea judetului Botosani?".

Proiectul a fost initiat de consilierii judeteni ai PSD, sustinut la vot si de consilierii PNL. Membrii PDL in Consiliul Judetean s-au impotrivit acestei initiative.

Organizarea referendumului are un cost estimat de un milion de lei, Consiliul Judetean fiind obligat sa suporte costurile integrale ale referendumului. CJ Botosani dispune de un fond de rezerva de doar doua milioane de lei.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Sediul PRM Covasna, vandalizat cu mesajul "Tinutul Secuiescu nu e Romania" si o svastica... Boc sustine ideea desfiintarii sistemului public de pensii...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri