Antena Căutare

Regele Mihai despre Basescu: "Cu cat sunt mai marunte jignirile sale, cu atat se crede mai important"

Regele Mihai a comentat pentru prima oara acuzatiile presedintelui Basescu la adresa sa intr-un interviu acordat BBC din Elvetia, inainte de a veni in Romania pentru a participa la ceremoniile organizate in cinstea sa.

„abdicarea Regelui a fost un act de tradare a interesului national al Romaniei"
„unora le dam averile, iar pe altii ii consideram criminali de razboi - seful de stat si premierul. Doar fiindca unul a fost sluga la rusi si a lasat tara prin abdicare, il iertam de toate pacatele?"

„pentru toata lumea generalul Ion Antonescu ramane responsabil de holocaustul impotriva evreilor si tiganilor, dar nimeni nu spune Romania avea un sef de stat"

„Nici macar nu merita sa reactionez la asa ceva, pentru ca este un lucru atat de marunt, stiti bine asta. Si acesta este genul. Cu cat sunt mai marunte jignirile sale, cu atat el se crede mai important. Nu ar putea sa imi pese mai putin de ceva".

"Era sfarsitul anului. Secretara mea m-a chemat din Bucuresti si mi-a spus Petru Groza vrea sa ma vada cat mai repede, deoarece au vrut sa vorbeasca despre "o problema de familie". Tocmai ne intorsesem din Elvetia, tocmai ma logodisem cu viitoarea mea sotie si am crezut ca vrea sa vorbim despre asta. Ei bine, "problema de familie" era sa ma faca sa abdic. Ca vremurile s-au schimbat, monarhiile nu mai conteaza si alte tampenii de genul asta"

Ce trebuia sa fac in cazul asta"










Membrii cabinetului Boc, convocati de Basescu la Cotroceni... VIDEO! Imagini nemaivazute din 1997 cu Regele Mihai si Regina Ana, in vizita in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x