Căutare Live

Regionalizare: UDMR nu accepta varianta 8+2 a PDL

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea sa respinge propunerea presedintelui Traian Basescu si a Partidului Democrat Liberal de reorganizare a Romaniei in opt megajudete, plus Harghita si Covasna.

"Maine in Consiliul Reprezentantilor Unionali vom formula un punct de vedere, varianta 8+2 nu merge, varianta 8 nu merge, in rest discutam", a declarat Kelemen Hunor la Targu Mures, adaugand ca nu a vazut niciun coleg entuziasmat de aceste variante, in Uniune, si nici el nu este.

Kelemen Hunor a precizat ca subiectul reformei administrative trebuie acceptat de toata lumea si, daca nu exista consens pentru reforma administrativa in acest moment, ar fi de parere sa se amane pana dupa alegeri acest subiect.

Presedintele Basescu il ataca pe Regele Mihai: Abdicarea, un act de tradare... Ambasada SUA reitereaza mesajul lui Harry S. Truman despre Regele Mihai...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri