Antena Căutare

Remus Cernea si-a depus degeaba candidatura pentru un loc de deputat

Dupa ce a fost declarat candidatul la presedintie cu cea mai mare vizibilitate pe internet, acum ecologistul Remus Cernea a vrut sa candideze si pentru un loc de deputat, in Colegiul 19, depunandu-si luni seara candidatura pentru alegerile parlamentare partiale la Biroul Electoral de Circumscriptie din Capitala.



Biroul Electoral a respins insa marti la pranz candidatura lui Remus Cernea, pentru ca nu respecta conditiile impuse de lege, conform lui Iulian Ivan, purtatorul de cuvant al biroului electoral, citat de Agerpres. "El nu a avut depusa la dosar nici lista de sustinatori, nici taxa de depozit de 3.000 lei drept garantie pentru participarea la alegeri si nici nu face parte dintr-un partid cu reprezentare parlamentara", a spus Ivan, precizand ca si in aceste conditii Cernea ar putea contesta in 24 de ore la Tribunalul Municipiului Bucuresti decizia BEM, conform hotnews.ro.

La acest scrutin candideaza Liliana Minca, din partea Alianţei PSD-PC, si Teo Trandafir din partea PDL. Alegerile partiale se organizeaza pe 25 aprilie pentru fotoliul de deputat devenit vacant dupa ce fostul lider conservator Daniela Popa a demisionat din functie si a optat pentru calitatea de membru in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Dumitru Sechelariu, trimis in judecata de DNA... Constructorii si petrolistii s-au inghesuit sa sponsorizeze campania lui Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x