Căutare Live

Reuniune UDMR la Targu Mures: Maghiarii cauta o alternativa la regionalizarea lui Basescu

Consiliul Reprezentantilor UDMR se reuneste, sambata, la Targu Mures pentru a decide o alternativa la propunerea de regionalizare a presedintelui Traian Basescu, respectiv impartirea tarii in 8 regiuni + 2 judete, Harghita si Covasna.


Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a mai adaugat ca, in cazul in care nu exista consens pentru reforma administrativa in acest moment, reorganizarea ar trebui sa se amine pana dupa alegerile parlamentare.

Presedintele Basescu a propus UDMR reorganizarea teritoriala cu opt judete mari, plus Covasna si Harghita. Separate, niciodata unite, era oferta sefului statului.

In replica, UDMR a cerut 16 judete, iar judetele Harghita, Covasna si Mures sa formeze, separat, o regiune de sine statatoare.

sursa:Antena3

foto:Intact Images
CNS catre UDMR: Nu adoptati nicio hotarare care afecteaza negativ comunitatea noastra nationala... Sedinta CSAT, luni, de la ora 18:00. Principalele teme: disponibilizarile din MAI si misiunile Romaniei peste hotare...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri