Căutare Live

Rezultate Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019 | Sondaj IRES, CURS-AVANGARDE

Rezultate Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019. Sondaj IRES, Sondaj CURS AVANGARDE. Aici vezi primul cine va fi președintele României

Rezultate Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019 | Sondaj IRES, CURS-AVANGARDE

Cel mai precis exit poll al alegerilor prezidențaile 2019, turul 2, este realizat de cei de la CURS-Avangarde.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Operatorii colectează deja datele care vin din toată țara. Exit-polul acestor alegeri prezidențiale 2019, realizat de CURS-Avangarde, este bazat pe 20.000 de interviuri, pe un eșantion de peste 400 de secții de votare, având în teren peste 500 de operatori.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. În finala prezidențială se înfruntă Klaus Iohannis, susținut de PNL și Viorica Dăncilă, candidata PSD.

Primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 a fost câștigat de Iohannis, dar campania dintre cele două tururi s-a dovedit a fi plină de atacuri, astfel încât ziua decisivă s-ar putea să fie plină de emoții.

Exit polul va fi prezentat la ora 21:00, la Antena 3.

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Raluca Turcan a votat: ”De mâine începe reconstrucția României educate”...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri