Antena Căutare

Rezultatul referendumului: Cristian Adomnitei a demisionat din fruntea PNL

Presedintele Consiliului Judetean Iasi Cristian Adomnitei a demisionat, marti, din Biroul Politic Central (BPC) al PNL, in urma rezultatelor slabe obtinute la referendum.

"Mi-am luat un angajament in fata colegilor mei, in timpul campaniei, potrivit caruia in cazul in care Iasiul nu se situeaza in primele cinci judete din tara ca prezenta la vot imi voi da demisia din Biroul Politic Central. Acest lucru nu s-a intamplat si am demisionat", a declarat Cristian Adomnitei.

De asemenea, Relu Fenechiu a mentionat, anterior, ca va demisiona din orice functie detinuta in cadrul PNL, daca Traian Basescu va reveni la Cotroceni. Dar a revenit asupra deciziei.

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a precizat ca nu si-a dat demisia din functiile detinute in partid, dar ca este dispus ca faca acest lucru in cazul in care colegii sai din BPC considera ca rezultatele obtinute la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu nu au fost satisfacatoare. "Eventuala mea demisie reprezinta un angajament politic strict intre mine si Partidul National Liberal. Sunt dispus sa fac acest pas daca conducerea partidului considera ca rezultatele obtinute la referendumul de demitere a lui Traian Basescu nu au fost satisfacatoare", precizeaza Fenechiu, care a coordonat campania PNL pentru referendum.

De asemenea, Relu Fenechiu a subliniat nu si-a dat demisia din functiile de conducere din partid si "nu a fost niciodata vorba" ca da demisiona din PNL. "Consider ca singurii in masura sa ma judece sunt colegii mei si le stau oricand la dispozitie", adauga vicepresedintele PNL.

"Avem in continuare acest razboi important de dus impotriva lui Traian Basescu, o batalie in care cu totii cei din USLsuntem angajati sa o ducem, de acum si mai mult, in numele romanilor, avand in spate girul a 8,5 milioane de romani care au avut ceva de spus la referendumul din aceasta duminica. Daca in conditii de canicula atat de multi oameni i-au spus lui Traian Basescu sa plece, consider ca duminica, la referendum, am inregistrat o mare victorie, o victorie care consider ca ne obliga sa continuam razboiul in numele romanilor", a mai spus Fenechiu, care este si presedintele Organizatiei judetene Iasi a PNL.

Victor Ponta: "Imi doresc ca Antonescu sa ramana copresedinte USL si va fi candidatul nostru la presedintia tarii&q... Institutul Cultural Roman trece de la Presedintie la Senat. Patapievici demisioneaza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x