Antena Căutare

Ridzi a platit publicitate politica

In pregatirea sesiunii extraordinare de luna viitoare, Opozitia largeste lista subiectelor care s-ar vrea discutate, incluzand si "dosarul Ridzi". Cum decizia va fi luata la nivelul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, unde Opozitia are majoritate, subiectul Ridzi are sanse mari sa fie transat in luna august.

In paralel, ieri, Consiliul National al Audiovizualului (CAN) a analizat din nou, la cererea DNA, cele trei spoturi publicitare promovate anul trecut la televiziuni de Ministerul Turismului si Sportului, cu ocazia manifestarilor ocazionate de Ziua Tineretului, analiza CNA indreptandu-se in special asupra clipului tv in care aparea fostul ministru Monica Iacob Ridzi.

DNA ceruse CNA sa spuna daca cele trei spoturi "se incadreaza din punct de vedere al continutului si mesajului in categoria comunicarii comerciale audiovizuale, noncomerciale ori intr-o alta categorie".

Concluzia analizei facute de CNA a fost clara: respectivele clipuri au fost difuzate in regim comercial. De altfel, inca de anul trecut, urmare a sedintei din 23 iunie, CNA a avertizat televiziunile care difuzau spotul in care aparea Monica Ridzi ca acesta este considerat "publicitate politica" in afara campaniei electorale, lucru interzis de legislatie.

Sursa: Jurnalul National

BATAIE DE JOC: Normele unui act normativ deja aprobat, in dezbatere publica... Victor Ponta: Legea ANI este o prostie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x