Antena Căutare

Roberta Anastase: “Aura Vasile are o problema de buna crestere”

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a afirmat ca a participat la votul final in plen, desi deputatul PSD Aura Vasile a acuzat-o ca nu a fost prezenta in sala de sedinte, dar apare ca a votat un proiect de lege

"Am fost in sala, m-am ridicat in momentul in care dansa (n.r. Aura Vasile) a facut acele acuzatii. Mai mult decat a ma ridica si a ma vedea in momentul in care a facut acele declaratii va dati seama ca nu aveam ce face", a precizat Anastase, potrivit Agerpres.

Ea a anuntat ca o va actiona in judecata pe Aura Vasile. "Consider ca acest comportament, nu vreau sa folosesc cuvinte dure, dar e clar problema de buna crestere", a spus Anastase, care s-a declarat pentru "dialog pana la capat", in contextul blocajului de la Camera Deputatilor.

Intrebata cand va relua conducerea sedintelor, ea a raspuns ca oricand, mentionand ca are posibilitatea sa delege aceasta atributie. "Cred ca pana la urma e un exercitiu absolut normal", a conchis Anastase.

Sursa: jurnalul.ro

Deputatii PSD si PNL au parasit plenul, protestand fata de constituirea grupului independentilor... Sorin Ovidiu Vantu ii da in judecata pe Udrea, Boc si Voinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x