Antena Căutare

Roberta Anastase: Azi, Ponta ameninta cu moartea politicienii. Maine, in lipsa voturilor, va ameninta romanii

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca "limita a fost depasita de mult. Astazi Victor Ponta, in lipsa unor solutii, ameninta cu moartea oameni politici. Maine, in lipsa voturilor, va ameninta cu moartea romanii, care nu cred si nu pot sa creada in el". "Am avertizat asupra derapajelor psihiatrice ale personajului, care devine din ce in ce mai periculos", a subliniat Anastase.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari referitoare la raspunderea guvernantilor in cazul OUG 107/2010, ca "nici daca-i impusti nu e suficient", el aratand ca cele 2,2 milioane de pensionari carora li s-au retinut bani trebuie sa primeasca si scuze.

De asemenea, Anastase l-a criticat si pe deputatul PSD Adrian Solomon, care l-ar fi amenintat cu moartea pe premier, cat si pe senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu care, potrivit liderului PDL, flutura amenintari cu moartea la adresa oamenilor politici. Ea a estimat ca romanii trebuie sa stie aceste lucruri si sa le sanctioneze.

Foto: Intactimages

Oficial: Pedelistul Liviu Negoita vrea al 3-lea mandat de primar al Sectorului 3 din Bucuresti... Radu Mazare este audiat pentru retrocedari ilegale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x