Antena Căutare

Roberta Anastase: Demisia lui Cseke Attila este un act unilateral, postul revine tot UDMR

Prim-vicepresedintele PDL Roberta Anastase a declarat ca demisia ministrului Sanatatii, Cseke Attila, este un act unilateral, fiind decizia acestuia, ea mentionand ca postul revine tot UDMR si ca noul ministru va fi desemnat dupa o discutie in coalitia de guvernare.

"Este un act unilateral al dansului. A facut acest gest, este decizia dansului. Dupa o discutie in coalitie se va numi un nou ministru", a precizat Roberta Anastase, adaugand ca portofoliul revine tot UDMR. In legatura cu motivele care au determinat demisia lui Attila Czeke, Anastase a aratat: "Dansul a prezentat motivele, este opinia dumnealui".

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, joi, ca demisioneaza din functie, nemultumit de banii primiti de MS la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere, si a precizat ca in mandatul sau a avut mai multe dispute cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor.

Sursa: Jurnalul National

Boc, despre Sanatate: S-au dublat cheltuielile cu medicamentele si nu stim cum se cheltuie banii publici... Daniel Constantin: Cseke Attila nu a acceptat sa fie partas la ingroparea Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x