Antena Căutare

Roberta Anastase: "Diurna redusa cu 21% pentru deputatii PSD si PNL, absenti la sedinta"

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, marti, ca deputatilor PSD si PNL care nu au participat la sedinta de vot final asupra proiectelor de lege, li va taia 21% din diurna potrivit noului Regulament, informeaza Mediafax.


Votul final din plen s-a desfasurat in lipsa reprezentantilor PSD si PNL, care au parasit sala, dupa ce au acuzat puterea ca a defectat sistemul electronic de vot.

Dupa plecarea opozitiei, Roberta Anastase a dispus efectuarea unui apel nominal pentru verificarea cvorumului si a adresat mai multe indemnuri parlamentarilor PDL, UDMR si minoritati pentru a fi verificate cartelele de vot.

"Liderii de grup sa-si confirme ca au oamenii in sala! (...) Verificati ce cartela nu merge! Ati identificat cartelele care nu merg? Le introduceti pana la capat! Ma refeream la cartele", a spus Anastase.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a afirmat, dupa vot, ca s-a demonstrat care este adevarata majoritate, aratand ca toate incercarile PSD de a arata altceva au esuat.


Elena Udrea il vrea sef la PDL pe europarlamentarul Cristian Preda... Ratificarea scrisorii de intentie cu FMI, respinsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x