Antena Căutare

Roberta Anastase: Emil Boc este cea mai buna varianta pentru PDL

Roberta Anastase, secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal, a declarat joi ca Emil Boc este cel mai potrivit pentru presedintia partidului, in conditiile in care Vasile Blaga nu poate sa aduca schimbare formatiunii politice.

"Emil Boc este cea mai buna varianta, nu cred ca daca vrem schimbare Vasile Blaga se poate numi schimbare, pentru ca Vasile Blaga a fost in echipa care a condus si, asa cum spuneam, numarul doi in partid. Deci nu cred ca aceasta este schimbarea. Imi doresc in continuare cu Emil Boc presedinte si Vasile Blaga secretar general"


Anastase a vorbit si despre competitia din partid, pe care a numit-o „sanatoasa".

"Eu cred ca toti candidatii au multe atuuri care ii ajuta in aceasta competitie si beneficiaza de respectul meu si as putea spune ca ii cunosc de foarte mult timp, si aici ma refer atat la Vasile Blaga, cat si la Emil Boc, avand in vedere ca eu am vreo 20 de ani in partidul acesta. Cred ca in primul rand este o competitie sanatoasã si iata ca ce poate fi mai important ca intr-un partid, practic, numarul unu si cu numarul doi sa intre in competitie", a spus Anastase.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Cristian Boureanu: "Blaga e o solutie mult mai buna decat Emil Boc la conducerea PDL"... Funeriu a sesizat ANI in legatura cu incompatibilitatea functiilor unor rectori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x