Antena Căutare

Roberta Anastase: “Nu exista un blocaj in Parlament, chiar daca Opozitia nu participa la sedinte”

Blocaj total in Camera Deputatilor. Opozitia a decis sa nu mai participe la nicio sedinta, nici in Biroul Permanent, nici in comiisii. Parlamentarii PSD si PNL cer demisia Robertei Anastase. Desi opozitia nu mai participa, de doua luni, la sedintele prezidate de Anastase, presedintele Camerei sustine ca nu exista niciun blocaj in Parlament

De doua luni, opozitia refuza sa participe la sedintele prezidate de Roberta Anastase. Presedintele Camerei Deputatilor sustine insa ca activitatea parlamentara se desfasoara normal.

Blocajul din Camera Deputatilor s-a declansat in luna septembrie o data cu adoptarea Legii pensiilor. Atunci, Roberta Anastase a fost acuzata de frauda.

Opozitia a convocat o sedinta a biroul permanent la care nu au participat deputatii Puterii.

Deputatii PSD si PNL au decis sa nu mai participe la nicio sedinta a Camerei Deputatilor, nici in comisii, nici in Biroul Permanent pana cand Roberta Anastase, nu isi da demisia sau e schimbata din functie.

Boc il ameninta pe Geoana ca il va schimba din functia de presedinte al Senatului... Corneliu Vadim Tudor, catre executorii judecatoresti: "Porcilor! Vagabonzilor!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x