Antena Căutare

Roberta Anastase: USL va scadea la primavara sub 40%

Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat pentru Radio France Internationale (RFI) ca USL va scadea sub 40 de procente in sondajele de opinie, la primavara. "USL-ul poate fi foarte usor tradus prin Ura, Scandal si Lacomie", a apreciat sefa Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a comentat astfel la RFI un sondaj IMAS, publicat de cotidianul Adevarul cu doua zile in urma. Barometrul de opinie a aratat ca USL a scazut pentru prima data sub 50%, la 49%, in timp ce PDL a crescut usor, la 21%.

"Este primul sondaj care releva caderea sub 50% a USL-ului. Este cea mai spectaculoasa cadere a unui partid aflat in Opozitie. USL-ul scade in mai putin de un an de zile 18 procente, lucru care se justifica prin discursul demagogic folosit de Opozitie, in mod special de liderul PSD (..) Iar omul politic Victor Ponta cade cu o viteza si mai mare. E vorba de gestul de a-si sacrifica al doilea om in stat (Mircea Geoana, n.r.). Iata, intr-o luna de zile, USL-ul scade mai mult de patru procente, ceea ce se justifica in mod special prin acest gest de ura in interiorul USL-ului, dar in acelasi timp si printr-un discurs extrem de riscant in perioada de criza", a declarat Roberta Anastase, la RFI.

De asemenea, prim-vicepresedintele PDL a spus ca se asteapta ca USL sa scada sub 40% in urmatoarele luni: "Mie imi este foarte clar ca USL-ul va scadea in primavara sub 40% si in acel moment, lucrurile sunt practic pierdute pentru ei, ca si uniune".

Foto: Intactimages

Inginerii financiare de milioane de euro ale primarului din Busteni... Emil Boc, marcat de pierderea tatalui sau: Aveti grija de parintii dumneavoastra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x