Antena Căutare

Romania a luat 216 milioane de euro din Fondul european pentru rromi

Acuzati de autoritatile din Paris ca nu stiu sa gestioneze problema rromilor, liderii de la Bucuresti afirma ca s-au contractat peste 216 milioane de euro din Fondul european pentru rezolvarea acestei probleme.

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a tinut sa precizeze ca Executivul de la Bucuresti face tot posibilul pentru promovarea camapaniei de integrare sociala a rromilor.

"Am subliniat, in discuţiile noastre, ca pana in prezent, s-au contractat 216.358.433 euro din Fondul Social European pentru incluziunea sociala a rromilor, la care se adauga proiecte finantate guvernamental", a explicat acesta.

"Am cerut partii franceze sa lucram impreuna pentru identificarea de proiecte comune de incluziune sociala, pe baza discutiilor care au avut loc cu ocazia vizitei din august la Paris a secretarului de stat Valentin Mocanu", a adăugat ministrul.

Botis a continuat, spunand ca este nevoie de proiecte sustinute local care sa asigure integrarea rromilor in comunitatile in care traiesc, indiferent de tara.

sursa foto: Intact Images

Executivul analizeaza problema contributiilor sociale pentru activitati independente... Liviu Dragnea: “Retinerea lui Vantu poate fi inceputul justitiei televizate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x