Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

S-a stabilit locația Summitului de la Singapore! Donald Trump și Kim Jong Un se întâlnesc pentru prima oară!

SUA și Coreea de Nord au căzut de comun acord asupra locației în care va avea loc prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong Un.

Donald Trump și Kim Jong Un

cnn.com

SUA și Korea de Nord au căzut de comun acord asupra locației în care va avea loc prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong Un.

Secretarul de Presă al Casei Albe Sarah Sanders a anunțat marți locația în care va avea loc întâlnirea istorică dintre cei doi lideri politici. Astfel, întâlnirea dintre Președintele SUA și omologul său din Coreea e Nord se vor întâlni pe 12 Iunie la Hotelul Capella de pe insula Sentosa din Singapore.

Anunțul a fost făcut în stilul în care administrația Trump ne-a obișnuit deja, și anume printr-un mesaj pe rețeaua de socializare Tweeter. În același mesaj Sanders a mai spus că „le mulțumim pentru ospitalitate gazdelor noastre din Singapore”.

S-a stabilit locația Summitului de la Singapore! Donald Trump și Kim Jong Un se întâlnesc pentru prima oară!

Delegațiile din SUA și Coreea de Nord s-au întâlnit de 4 ori pe parcursul săptămânii trecute pentru a alege locația primei întâlniri dintre conducătorii celor două state.

Complexul Capella de pe insula Sentosa se laudă cu mai multe stațiuni, hoteluri, 2 terenuri de golf și un parc tematic. O altă opțiune a fost Hotelul Shangri-la care ar fi putut fi puternic securizată fără a se pierde din farmecul natural.

Recomandari