Antena Căutare

S-a stabilit locația Summitului de la Singapore! Donald Trump și Kim Jong Un se întâlnesc pentru prima oară!

SUA și Coreea de Nord au căzut de comun acord asupra locației în care va avea loc prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong Un.

Galerie
Donald Trump și Kim Jong Un | cnn.com

SUA și Korea de Nord au căzut de comun acord asupra locației în care va avea loc prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong Un.

Secretarul de Presă al Casei Albe Sarah Sanders a anunțat marți locația în care va avea loc întâlnirea istorică dintre cei doi lideri politici. Astfel, întâlnirea dintre Președintele SUA și omologul său din Coreea e Nord se vor întâlni pe 12 Iunie la Hotelul Capella de pe insula Sentosa din Singapore.

Anunțul a fost făcut în stilul în care administrația Trump ne-a obișnuit deja, și anume printr-un mesaj pe rețeaua de socializare Tweeter. În același mesaj Sanders a mai spus că „le mulțumim pentru ospitalitate gazdelor noastre din Singapore”.

S-a stabilit locația Summitului de la Singapore! Donald Trump și Kim Jong Un se întâlnesc pentru prima oară!

Hotelul unde se vor întâlni Donald Trump și Kim Jong Un

cnn.com

Articolul continuă după reclamă

Delegațiile din SUA și Coreea de Nord s-au întâlnit de 4 ori pe parcursul săptămânii trecute pentru a alege locația primei întâlniri dintre conducătorii celor două state.

Complexul Capella de pe insula Sentosa se laudă cu mai multe stațiuni, hoteluri, 2 terenuri de golf și un parc tematic. O altă opțiune a fost Hotelul Shangri-la care ar fi putut fi puternic securizată fără a se pierde din farmecul natural.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x