Antena Căutare

Scandal in TVR: PDL va contesta la Curtea Constitutionala hotararea de numire a noii conduceri

PDL va contesta la Curtea Constitutionala hotararea de numire a noii conduceri a TVR. Noul Consiliu de Administratie al televiziunii nationale a trecut de plenul Parlamentului cu 238 de voturi pentru si unul singur impotriva.

Claudiu Saftoiu, propus din partea PNL, a fost ales, marti, presedintele Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune cu 10 voturi "pentru", 2 "voturi" impotriva si o abtinere.

Totusi, plenul reunit al Parlamentului nu l-a putut numi, marti, pe Claudiu Saftoiu, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTV), deoarece 20 de parlamentari au lipsit.

"Nu avem cvorum. Nu am putut numi astazi presedintele SRTV. Lipsesc 20 de voturi", a anuntat presedintele Senatului, Vasile Blaga.

Blaga a cerut, totusi, ca votul sa fie consemnat in procesul verbal, astfel ca a cerut Comisiei de numarare sa incheie procedura, anunta Mediafax.

Din consiliu nu face parte niciun membru propus de PDL. Tocmai de aceea, democrat-liberalii au parasit plenul in momentul votului.

FOTO: Intact Images

Judecatorii de la Instanta Suprema ar fi facut un complot pentru a-l condamna pe Adrian Nastase... Ministrul interimar Liviu Pop, anchetat de ANI pentru conflict de interese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x