Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Scandal între Mihai Tudose și Răzvan Cuc. Jigniri directe între fostul premier și actualul ministru al Transporturilor

Scandal fără margini între Răzvan Cuc și Mihai Tudose. S-a lăsat cu jigniri ca la ușa cortului, iar cel care a avut de suferit a fost Tudose. 

Scandal fără margini între Răzvan Cuc și Mihai Tudose. S-a lăsat cu jigniri ca la ușa cortului, iar cel care a avut de suferit a fost Tudose.

Tudose și Cuc, scandal fără precedent!

Ministrul transporturilor i-a răspuns foarte dur fostului premier. Ministrul afirmă faptul că lucrările pentru Autostrada A2 au fost anunțate public, urmând să se încheie pe 15 iunie. Fostul premier ar fi trebuit să știe că astfel de lucrări de întreținere trebuie executate, precum a reproșat Răzvan Cuc. La finele judecății, Mihai Tudose a fost numit ”acest Terente de Brăila”, care dorește să fie ministru într-un guvern nou.

”Văd un atac foarte virulent al unui “domn” care după ultimele declarații și-ar dori CHIAR și un post de ministru într-un nou guvern, că FUNCȚIA de Prim-Ministru e prea mult pentru un “domn” care are propria agenda. Am declarat public că lucrările de întreținere, ÎNCEPUTE DEJA, de pe A2 se vor finaliza pe data de 15 iunie. Să facă un exercițiu de memorie, daca are, că i-am atras atenția de când ocupa vremelnic funcția de șef al guvernului că infrastructura României trebuie construită sau întreținută, nu obstrucționată cum a facut el”, a declarat Răzvan Cuc.

„Pentru acest “domn” am doar un singur comentariu: acest ”Terente de Brăila” dacă n-ar fi ticălos, ar rămâne DOAR cu cel mai slab mandat de PRIM-MINISTRU al ROMÂNIEI”, mai adaugă acesta.

Fostul premier a scris un mesaj din autovehiculul propriu în care se afla, din coloana uriașă care era formată pe Autostrada Soarelui. Tudose i-a spus ”mormanului de incompetență numit Cuc” să vină să ia parte la așteptarea tuturor pe kilometrul 80. De asemenea, brăileanul nu a scăpat-o nici pe Viorica Dăncilă din ochi: ”Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul și să se mai și înmulțească”.

Recomandari