Antena Căutare

Demisie șoc la vârful PSD în această după amiază! Social democrații rămân fără un lider important

Paul Stănescu, preşedintele executiv al PSD, a demisionat din funcţie după ce a intrat în conflict cu premierul Viroica Dăncilă, la doar două săptămâni după ce a fost numit în funcție.

Paul Stănescu, preşedintele executiv al PSD, a demisionat din funcţie după ce a intrat în conflict cu premierul Viroica Dăncilă, la doar două săptămâni după ce a fost numit în funcție.

Acesta a demisionat din funcția interimară și a refuzat să ofere orice informație legată de acest aspect.

Potrivit informațiilor, au existat niște replici acide între premierul Viorica Dăncilă și președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, anunță Antena 3.

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Băneasa, principala temă de discuţie fiind data la care urmează să fie organizat congresul pentru alegerea unei noi conduceri şi stabilirea candidatului la alegerile prezidenţiale.

Surpriză pentru românii din străinătate. Ar putea fi schimbat sistemul de votare. Propunerea vine de la Ministerul de Ex... Pierdere dezastruoasă pentru România, în Consiliul de Securitate al ONU! Cum ne-au făcut de rușine estonienii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x