Antena Căutare

Scandalul "Bani pentru PDL": Fostul secretar al PDL Timis, arestat preventiv

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis, joi arestarea preventiva pentru 29 de zile a fostului secretar executiv al PDL Timis, Vasile Medesan, si mentinerea deciziei de arestare preventiva data de Tribunalul Timis in cazul sefului ITM Timis, Cornelia Corescu. Potrivit sentintei de la Curtea de Apel Timisoara, arestarea preventiva a lui Vasile Medesan va intra in vigoare din momentul executarii mandatului.



Cornelia Corescu a cerut magistratilor doar sa fie lasata acasa, la familie, considerand ca nu reprezinta un pericol social. "Nu sunt un pericol public, doresc sa ma intorc la familie si la persoanele nevoiase de care de ani de zile ma ocup", a declarat fosta sefa a ITM Timis.

Pe data de 15 septembrie, sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, Cornelia Corescu, a fost acuzata de procurorii DNA Timisoara de trafic de influenta si instigare la fals intelectual dupa ce l-ar fi trimis pe Aurel Grindis, secretar executiv al PDL Varias si asociat la firma SC Relu si Andreea SRL, sa doneze 10.000 de lei la partid pentru a scapa de o amenda data de inspectorii de munca.

In acest caz mai este acuzat de trafic de influenta si secretarul executiv al PDL Timis, Vasile Medesan.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Vadim Tudor ameninta pe Dan Diaconescu cu dezvaluiri socante!... Antal Arpad (UDMR) - Proiect privind autonomia Tinutului Secuiesc. Mesaj: romanii nu trebuie sa sprijine ideea, dar o po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x