Antena Căutare

Scandalul din Coalitie a fost aplanat. Blaga, candidat la sefia Senatului

Membrii Coalitiei au ajuns la un acord in ceea ce priveste candidatul pentru sefia Senatului. Coalitia il va sprijini pe candidatul PDL. Democrat liberalii au anuntat ca il vor propune pe Vasile Blaga, informeaza Antena3.



"Doua concluzii: coalitia va avea un singur candidat pentru presedintia Senatului; coalitia va avea presedintele Senatului


La randul sau, vicepresedintele Elena Udrea a precizat ca in coalitie s-a decis sa fie sprijinit candidatul PDL. Ea a spus ca, pana acum, in partid s-a discutat despre Vasile Blaga si Radu Berceanu ca posibili candidati la sefia Senatului si ca BPN urmeaza sa decida asupra unui nume.

Intrebata daca UDMR a cerut ceva in schimb pentru sustinerea candidatului PDL, Udrea a raspuns: "Pana acum, nu".






Mircea Geoana a fost revocat, miercuri, din functia de presedinte al Senatului, iar democrat liberalul Petru Filip a fost desemnat presedinte interimar.

PDL sustine ca functia trebuie sa ii revina, insa si UDMR a evocat posibilitatea de a revendica postul. Uniunea ii sustine pe senatorul Gyorgy Frunda sau pe fostul ministru al Sanatatii, Cseke Attila.

Probleme ar putea aparea si din partea UNPR care vine cu un candidat propriu in persoana lui Cristian Diaconescu. Toate acestea in timp ce PSD considera ca presedintia Senatului ii revine de drept.

Opozitia merge pe mana lui Titus Corlatean pentru functia de presedinte la Senat.

foto: Intact Images

USL va contesta o eventuala alegere la sefia Senatului a unui reprezentant al Puterii... Badea: "Ma gandesc daca vreo molecula din doamna Udrea este preocupata de altceva in afara de imagine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x