Antena Căutare

Scandalul Mironescu duce la Cotroceni: Numele unui consilier, in stenograme

Legaturile din scandalul Mironescu duc pana la Cotroceni. In stenogramele care au fost prezentate in instanta apare si numele consilierului de stat Dan Moldoveanu, responsabilul cu siguranta nationala al presedintiei. In aceleasi stenograme, se face din nou referire la Sorin Blejnar, dar si la personajul „Doamna“.

Potrivit stenogramei, Eugen Bogatu, fostul sef al directiei Domenii Portuare ii cere lui Mircea Banias sa intervina pe langa „Doamna" pentru a opri aducerea unei persoane neagreate de grupul infractional la Vama. Ii mai cere si blocarea unui ordin ministerial privind scanarea containerelor din port.

BANIAS: DOAMNA SI NASUL - extras din stenograme

Banias Mircea: Stii cine e acela?
Bogatu Eugen: Nu, nu! Dar ma gandeam daca vorbesti cu doamna sau nu are cheie pe la asta... ?
Banias Mircea: Ba nu, cred ca e singura care poate face ceva.
Bogatu Eugen: Trebuie sprijinita la modul foarte serios, stii, zic eu.
(...)
Banias Mircea: Asta ce face? Iulica?
Bogatu Eugen: Ce sa faca, e catranit, amarat, s-a dus la asta, a luat hartia, s-a uitat: "Da, bine, o sa dau si eu niste telefoane". Eu nu stiu la ce se astepta el, de ce... Sincer si eu ma asteptam la alta reactie vis-a-vis de el, asa credeam eu ca e.
Banias Mircea: Si eu m-am tot gandit la chestia asta si sunt aproape sigur ca acela o sa-mi zica: "Nu ti-am zis, ma, ca il astept sa vorbim, sa nu stiu ce..." Eu i-am zis, el a zis ca nu-l intereseaza. Asta nu inseamna ca nu ii spun si ca nu o sa fac tot ce e omeneste posibil. Eu ii spun, azi ma duc la Bucuresti si poate il si vad, sigur deseara e acolo, ca nu a lipsit la nicio chestie de genul acesta, niciodata. De cate ori am fost, el a fost acolo cu acela, cu nasul sau...
Bogatu Eugen: Cu Dan Moldoveanu? Obligatoriu trebuie sa spui ca a dat si Berceanu un ordin sa se scaneze toate containerele din port."

Sursa: Antena3

USL renunta la cota unica. Vezi toate masurile propuse de Opozitie!... Puterea a recastigat majoritatea in Senat. Ion Toma s-a inscris in UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x