Antena Căutare

Schimb de "amabilitati" intre senatorii Dan Sova (PSD) si Mihaela Popa (PDL): "va calc in picioare", "ridicola", "floare blonda"

Senatorul PDL Mihaela Popa il acuza, intr-o postare pe blogul personal, pe social-democratul Dan Sova ca a amenintat-o sambata, in studioul unei emisiuni Tv, ca o va "calca in picioare". Senatorul PSD a negat acuzatiile, dar a recunoscut ca i-a spus Mihaelei Popa ca este "ridicola" si ca vine "in emisiune ca o floare blonda".

Mihaela Popa spune ca Dan Sova s-a enervat in momentul in care l-a intrebat, in direct, cand a fost ultima oara in colegiul pe care il reprezinta si, apoi, in pauza emisiunii s-a lansat intr-o serie de insulte.

"O sa va calc in picioare. O sa aflu eu ceva despre dumneavoastra (...) Si amenintarile au continuat. Nimeni nu a indraznit sa mai spuna nimic, ci doar au coborat privirea, jenati. Apreciez insa faptul ca moderatorul si-a cerut scuze la finalul emisiunii in numele domnului senator Sova", a scris Mihaela Popa pe blog.

Senatorul PSD Dan Sova a negat duminica, intr-o alta emisiune Tv, acuzatiile Mihaelei Popa. "Am spus ironic ca a venit in emisiune ca o floare blonda", a explicat Sova, adaugand ca, daca acest cuvinte sunt considerate jigniri, le "retrage".

In ceea ce priveste afirmatia "O sa va calc in picioare", senatorul Dan Sova a spus ca s-a referit la reprezentantii actualei puteri, care "vor fi calcati in picioare in alegeri".

Foto: Intactimages

UDMR: Alegerile din 2012, cele mai grele din ultimii 22 de ani... Sulfina Barbu: Becali ar trebui sa isi ceara scuze dupa ce i-a jignit pe Paleologu si Preda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x