Antena Căutare

Schimbarea lui Boc din functia de premier, discutata marti in Coalitie

Coalitia urmeaza sa se reuneasca, marti, in sedinta, pentru a discuta despre schimbarea lui Emil Boc din functia de premier al Romaniei. In cazul in care daca va fi decisa, procedura ar putea necesita o pregatire mai lunga in Parlament, relateaza surse politice.

"Marti dimineata este programata sedinta coalitiei, cand este posibil sa se puna problema schimbarii premierului. Aceasta procedura ar mai putea insa dura, deoarece, intr-o astfel de eventualitate, este necesar ca partidele de guvernamant sa se organizeze bine, pentru a nu avea surprize in Parlament", au declarat sursele agentiei Mediafax.

Conducerea UDMR s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, pentru a discuta situatia politica actuala. UDMR mizeaza in continuare pe faptul ca, daca la nivelul PDL va fi decisa schimbarea lui Boc din postul de premier, vor fi si ei consultati.

Mai multi dintre dintre sustinatorii lui Emil Boc in cursa pentru sefia PDL au declarat anterior ca ar fi bine pentru partid ca Boc sa ramana presedinte, fara a detine insa si functia de prim-ministru.

Altii membri PDL cred ca exista riscul ca un nou Guvern sa nu treaca de votul Parlamentului, in cazul in care Emil Boc ar renunta la functia de premier.

Dupa incheierea Conventiei Nationale, Emil Boc a fost intrebat daca isi va da demisia din functia de prim-ministru. Premierul nu a dorit sa raspunda.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Elena Udrea: Boc nu demisioneaza din functia de premier... Ancheta: Elena Udrea are bani sa achite creditul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x