Antena Căutare

Scrisoarea lui Adrian Nastase catre fiul sau: "Sa nu faci niciodata politica!" Citeste aici textul integral!

Fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei, a facut publica, aseara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, scrisoarea pe care i-a lasat-o tatal lui inainte de tentativa de suicid.

In cadrul emisiunii, Andrei Nastase a citit in premiera scrisoarea pe care fostul premier i-a lasat-o, drept testimonial.

"Andrei, dragul meu,

Vei ramane capul familiei, sa ai grija de mama si de Mihnea. Stiu ca va fi greu, dar stiu ca vei reusi, va trebui cu ajutorul avocatilor sa-mi restitui dreptul la onoare si la demnitate. Poate ca va fi greu sa intelegi decizia mea, dar nimeni nu va reusi sa ma umileasca dupa o viata de munca si de eforturi. Prefer sa plec de laga voi cu demnitate si cu sentimente ca nu accept nedreptatile. Iti doresc sa fii fericit, sa ai o viata frumoasa si sa nu faci niciodata politica. Vei avea multe griji, dar vei gasi multi oameni care iti vor fi aproape.

Te imbratisez cu toata dragostea, Tata."

Andrei Nastase a declarat si ca este dispus sa faca orice pentru a-l aduce acasa pe tatal sau, inclusiv sa ceara presedintelui Traian Basescu sa il gratieze.

"Eu sunt dispus sa fac orice posibil sa il aduc pe tata acasa, dar nus stiu daca tata ar accepta ideea ca cei care l-au condamnat sa-i semneze aceasta cerere."

Adrian Nastase este in continuare internat in sectia de terapie intensiva a spitalului penitenciarului Rahova.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x