Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: Alegerile locale vor fi ale independentilor

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii Sebastian Lazaroiu a estimat ca acest an electoral va fi al independentilor la alegerile locale, acestia urmand sa obtina multe voturi care sa strice calculele electorale ale partidelor politice.

"Anul acesta va fi anul independentilor. E o oportunitate. Veti vedea multi independenti care vor atrage multe voturi. Anul acesta vor lua mult mai multe. Nu zic ca ar putea sa castige, ar fi si greu, dar vor rupe voturi si sa strice jocuri ale partidelor la nivelul municipiilor. E o provocare pentru toate partidele", a explicat Sebastian Lazaroiu.

Fostul consilier prezidential a adaugat ca, dupa parerea sa, la alegerile locale USL va obtine sub 40% din voturi, PDL sau Miscarea Populara aproximativ 30% din voturi, PP-DD, care este cotat cu 18-20%, va obtine 7-8% din cauza ca nu au candidati si structuri, iar electoratul partidului este vulnerabil la mita electorala.

Foto: Intactimages

Sebastian Lazaroiu: USL va obtine sub 40% la locale, PDL 27-28%... PDL analizeaza formarea Miscarii Populare in Teleorman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x