Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: Daca poporul tot nu se linisteste trebuie sa i-o dai pe cea mai frumoasa fecioara din comunitate

Sebastian Lazaroiu a facut marti o serie de declaratii despre nemultumirile oamenilor in contextul protestelor care dureaza de 12 zile.

Fostul ministrul al Muncii a caracterizat nemultumirile romanilor ca fiind "un monstru marin care innoata linistit in adancuri".

"Nemultumirea poporului este ca un monstru marin care innoata linistit in adancuri. Daca il zgandari iese la suprafata. Niciodata nu stii cat de tare l-ai zgandarit. Asta afli prin sacrificii rituale. La inceput ii dai vaduva din sat. Pe urma ii dai o fata nemaritata de 20 de ani. Daca tot nu se linisteste trebuie sa i-o dai pe cea mai frumoasa fecioara din comunitate", a spus acesta.

Pe de alta parte, consilierul apreciaza o parte din masurile luate de Putere.

"Si eu cred ca acest guvern a fost cel mai curajos in toate tarile europene. Acum avem nevoie de o lege a sanatatii care sa schimbe sistemul, de care o mare majoritate a romanilor nu este multumita. Avem nevoie de reforma Constitutiei. Avem nevoie de reorganizarea administrativ teritoriala. Avem nevoie de o reforma electorala profunda", a mai spus acesta.

Lazaroiu: "Incepe razboiul in USL"

Fostul consilier al presedintelui a reprodus mai multe declaratii contradictorii intre fostul presedintel Adrian Nastase si actualul co-presedinte al USL, Crin Antonescu.

Antonescu a spus ca Nastase are trebui sa se retraga daca va fi condamnat in dosar, in timp ce Adrian Nastase se opune demisiilor in bloc parlamentarilor din Opozitie, spunand ca nu va duce la anticipate.

Comentand demiterea lui Teodor Baconschi din functia de ministru de Externe, Lazaroiu si-a permis chiar o gluma.

"Si daca iese lumea in Piata Universitatii pentru Baconschi?!", a mai spus acesta.

Sondaj CSCI: PDL-ul, ajuns din urma de Partidul Poporului: USL-ul are 59%... Basescu: Problemele sociale nu au fost generate de FMI, sunt responsabilitatea noastra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x