Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: Estimez ca alianta PSD-ACD ar obtine maximum 40%, ceea nu poate fi numit un succes

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu estimeaza ca o viitoare alianta PSD - ACD va obtine un scor electoral agregat de maximum 40%, ceea ce nu poate fi numit un succes, el apreciind aceasta alianta este ca o centura de castitate pentru liberali si social-democrati.

In acelasi timp, consilierul prezidential se intreaba de ce doua partide care in sondaje insumeaza peste 50% se aliaza impotriva unui partid aflat la putere care in sondaje are intre 15-18%.

"Un posibil raspuns este ca, de fapt, alianta este o constructie de imagine menita sa dezmembreze actuala majoritate, si asa fragila, inainte de 2012...O asemenea alianta ar avea si o majoritate actuala, nu doar viitoare si ar prelua parghiile puterii inainte de alegerile din 2012. .. Cum ar putea sa convinga o alianta cu multe guri de hranit si conflicte interne inerente alti parlamentari sau chiar un partid intreg (UDMR) sa intre intr-o bucatarie in care e o harabura de nedescris si in care risti sa primesti o furculita in ochi inainte de a infige propria furculita in placinta. Mai ales ca tradatorii, sau ultimii veniti, sunt tratati tot timpul ca niste slujnice", afirma Lazaroiu.

De asemenea, consilierul prezidential considera ca o posibila alianta PSD-ACD ar fi o constructie "deloc naturala din punct de vedere politic", facand o analogie intre o astfel de constructie politica si centura de castitate din Evul Mediu, dar si un apel la mitul lui Ulise.

Sursa: Hotnews

Ponta: Scandalul "Porumbacu" este un neadevar... Copii de scoala, folositi in campania electorala de catre PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x