Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: PDL-ul e in pragul dezbinarii totale inainte de alegeri

Sebastian Lazaroiu a comentat excluderea lui Cristi Preda din PDL, precum si ultimele decizii din sanul partidului aflat la guvernare.

Lazaroiu a catalogat excluderea lui Cristi Preda din partid drept un gest politic "corect", punctand totodata faptul ca de aceeasi soarta ar fi trebuit sa aiba parte si Radu Berceanu.

"In orice organizatie din lumea asta cand s-a luat o decizie ea e respectata. Sa iesi ulterior deciziei si sa spui ca tu o sa faci invers e un mod de a-ti cere excluderea. Cu atat mai mult cu cat spui ca vei sustine alt candidat decat cel al organizatiei tale. [...] Asadar, da, corect, Preda merita exclus. La fel cum ar fi meritat si Radu Berceanu. Dubla masura are efecte perverse pe termen lung si foarte lung. [...] Ca oportunitate: Da, e corect cand partidul e in pragul dezbinarii totale inainte de alegeri sa faci un ritual de sacrificiu pentru a reinstaura disciplina", a comentat fostul ministru al Muncii.

Totodata, fostul consilier prezidential a atras atentia si asupra sponsorizarii primarilor inainte de campania electorala.

"MRU care da bani primarilor - pe termen lung va avea efecte proaste", a incheiat Lazaroiu.

Foto: Intact Images

Guvernul aloca primariilor fonduri de aproape 148 milioane euro... Sergiu Andon pierde functia de deputat: Gasit incompatibil de ICCJ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x