Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu, pe Facebook: "Frunzaverde - un gunoi"

Decizia lui Sorin Frunzaverde de a renunta la functia de prim-vicepresedinte din PDL a stranit reactii dure din partea unor membri ai partidului. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a lansat un atac foarte dur pe pagina sa de Facebook, postand un mesaj in care il face “gunoi” pe Frunzaverde

Lazaroiu a mai declarat ca inainte de congresul PDL a "avertizat ca e mai bine ca aceia care au pierdut sa nu ia nicio functie de conducere".


"Uneori imi pare rau ca nu am spus la timpul potrivit anumite lucruri despre anumiti oameni. Frunzaverde - un gunoi. Dar inainte de congresul PDL am avertizat ca e mai bine ca acei care au pierdut sa nu ia nicio functie de conducere. Au preferat sa negocieze", a scris fostul ministru al muncii pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PNL Caras-Severin, Marcel Vela, a declarat ca prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde demisioneaza din functie si va candida din partea USL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la presedintia CJ Caras-Severin. Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a confirmat, marti ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL.

foto: facebook

Sedinta cu electrosocuri! Mai multi alesi s-au electrocutat cu microfonul tribunei... Efect de domino: Trei parlamentari si 42 de primari PDL merg alaturi de Frunzaverde in PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x