Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Sebastian Lazaroiu: USL va obtine un esec rasunator la locale

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii a facut predictii sumbre la adresa USL-ului, in cadrul alegerilor locale care vor avea loc pe 10 iunie. USL va inregistra un esec rasunator la locale: in jur de 37%, a spus acesta la RFI.

Lazaroiu spune ca cele doua partide vor candida separat la alegerile parlamentare, dupa ce vor intregistra un esec la locale. In opinia sa democrat-liberalii au facut o mare greseala ca nu au decis sa candideze intr-o alianta la locale, eventual cu UNPR.

"Doar PSD-ul il vad la guvernare, USL-ul nu. Nici nu va exista USL la parlamentare, o sa vedeti, pentru ca de fapt esecul PDL-ului, care va lua cu 2 in fata, ceea ce pentru un partid mare nu e neaparat un succes, va fi cu mult umbrit de esecul USL-ului. Dar esecul USL-ului si l-au definit ei singuri, e un esec care vine din constructie. Cand ai spus : "facem USL-ul, sa luam 50% plus 1" si la locale iei nu stiu eu zic in jur de 37%, acesta-i un esec rasunator. Va fi atat de rasunator, incat nici nu mai conteaza ca PDL-ul ia 22%, ca UNPR-ul ia 4%", afirma fostul consilier prezidential.

Foto: Intact Images

Recomandari