Antena Căutare

Sebastian Lazaroiu: USL va obtine un esec rasunator la locale

Fostul consilier prezidential si ministru al Muncii a facut predictii sumbre la adresa USL-ului, in cadrul alegerilor locale care vor avea loc pe 10 iunie. USL va inregistra un esec rasunator la locale: in jur de 37%, a spus acesta la RFI.

Lazaroiu spune ca cele doua partide vor candida separat la alegerile parlamentare, dupa ce vor intregistra un esec la locale. In opinia sa democrat-liberalii au facut o mare greseala ca nu au decis sa candideze intr-o alianta la locale, eventual cu UNPR.

"Doar PSD-ul il vad la guvernare, USL-ul nu. Nici nu va exista USL la parlamentare, o sa vedeti, pentru ca de fapt esecul PDL-ului, care va lua cu 2 in fata, ceea ce pentru un partid mare nu e neaparat un succes, va fi cu mult umbrit de esecul USL-ului. Dar esecul USL-ului si l-au definit ei singuri, e un esec care vine din constructie. Cand ai spus : "facem USL-ul, sa luam 50% plus 1" si la locale iei nu stiu eu zic in jur de 37%, acesta-i un esec rasunator. Va fi atat de rasunator, incat nici nu mai conteaza ca PDL-ul ia 22%, ca UNPR-ul ia 4%", afirma fostul consilier prezidential.

Foto: Intact Images

VIDEO! Ultima inregistrare a lui Mihail Boldea inainte de fuga din tara... VIDEO! Mircea Badea: “Ponta nu cred ca e anti-Basescu. Antonescu, sigur e”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x