Antena Căutare

Sebastian Vladescu: Emil Boc are "o intelegere limitata a economiei"

Critici dure la adresa premierului vin din partea fostului ministru de Finante, Sebastian Vladescu. Acesta sustine ca Emil Boc are "o intelegere limitata a economiei". Mai mult, Vladescu spune ca cei de la guvernare stiau inca de la inceputul anului de adevaratele probleme ale economiei, dar au amanat sa ia decizii in acest sens.

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu marturiseste ca n-a avut niciodata o relatie prea buna cu premierul Emil Boc. Tocmai din acest motiv s-ar fi decis inlocuirea lui la Finante.

Cei doi ar fi avut divergente legate de ajustarea cheltuielilor, majorarea TVA sau largirea bazei de impozitare.

"In ceea ce priveste capacitatea lui Emil Boc de a intelege complexitatea economiei romanesti, dificultatile ei, intr-un an de criza cred ca exista o limita care e generata de pregatirea domniei sale, de faptul ca a fost nevoit sa preia economia romaneasca intr-un moment de criza. Vorbesc despre o intelegere limitata intr-o perioada de criza", a declarat Sebastian Vladescu, citat de Gandul.

Fostul ministru al Finantelor sustine ca oficialii cunosteau de mult adevarata situatie economica a Romaniei.

"Inca din ianuarie am avut discutii despre necesitatea reducerii bugetului. E o decizie extrem de greu de asumat politic. S-a sperat ca exista o alta solutie", a explicat Vladescu. El a marturisit ca desi n-a fost preferatul premierului, a avut sustinere din partea presedintelui Traian Basescu pentru a ramane in Guvern.

Ponta, despre Roberta Anastase: "Este un fel de Ali Baba, seful hotilor din PDL"... Motiunea simpla pe Sanatate a PSD+PC a fost respinsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x